Kivitelezés

Kiss István

Kiss István

Ügyvezető – Műszaki Vezető
Tárai Dávid

Tárai Dávid

Projekt Manager
Tatár Tibor

Tatár Tibor

Felelős Műszaki Ellenőr & Vezető

Irodai ügyintézés

Ihos Laura

Ihos Laura

Pénzügyi & HR Vezető

Építészet

Nógrádi Ádám

Nógrádi Ádám

okl. építészmérnök dipl. műszaki menedzser szigetelő szakmérnök
Nemes Dorottya

Nemes Dorottya

Építész

Ingatlan közvetítés

Schifferer Éva

Schifferer Éva

Ingatlan szakértő

Lux Home Bau

Modern, élhető OTTHONOKAT építünk.

Főbb céljaink: kis rezsi költség, a környezettudatosság és az energiahatékonyság szem előtt tartása. Házaink korszerű, 21. századi kivitelezési technológiák és a magas minőségű anyagok használatával épülnek. Cégünk 15 éves tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik. Valamennyi munkánkat gondos felmérés és tervezés előzi meg, legyen szó akár családi- vagy ikerházak építéséről, szerkezetépítésről vagy egyéb építőipari szolgáltatásról. A projekteket mindvégig precíz szervezőmunka és átgondolt ütemterv jellemzi, az első alapozási feladatoktól egészen a kulcsok átadásáig. Az igényes kialakítás szem előtt tartása mellett a munkához használt anyagok és eszközök tekintetében mindig a lehető leghatékonyabb megoldásokat ajánljuk. Részben saját fizikai létszámunkkal, részben szakági alvállalkozók bevonásával végezzük el a vállalt feladatokat. Munkáinkat kivétel nélkül műszaki ellenőr és felelős műszaki vezetőnk is felügyeli, ami magában foglalja az e-napló vezetését is.

Generálkivitelezéseink esetében az építési engedélyezési tervek elkészítésétől kezdve, a kiviteli tervek elkészítésén át, az építkezés minden munkafázisán keresztül, egészen a kulcsrakész állapotig vállaljuk a kivitelezést, szoros együttműködésben a megrendelőkkel. Csapatunk saját eszközökkel és anyagokkal tudja vállalni zsaluzási és szerkezetépítési munkáit.

Szerkezetépítési feladatoknál a komplett szerkezetek megépítését vállaljuk, beleértve az alapozást, zsaluzatok készítését, állványozási munkákat, tetőszerkezeteket, monolit vasbeton épületek zsaluzási, betonacél szerelési és betonozási munkáit.

Egyéb építő ipari szolgáltatásokat is vállalunk, akár egy-egy kisebb építési fázist is, külön vállalkozói szerződéssel.
Munkák amelyeket vállalunk: homlokzat szigetelése, lapos tetők szigetelése, bádogos munkák, ács-tetőszerkezetek építése, lakatos munkák, támfal – kerítés építése, térkövezés, gipszkartonozás, hideg és meleg burkolás, beltéri festés, tereprendezés.

Saját építési projektjeink megtalálhatóak a budai kerületekben, Óbuda, Aranyhegy, Ürömhegy, Mátyáshegy, Testvérhegy, Békásmegyer-Ófalu, valamint budai agglomerációban is. Egyik legnagyobb erősségünk, hogy valamennyi lakóparkunk és társasházunk önfinanszírozásban, saját kivitelezésben készül, mint például óbudai beruházásaink, a Lux Home Ingatlanok, amelynek része a Mátyáshegy Residence is. Saját, jelenleg 145 fős kivitelező csapatunk garantálja a tőlünk megszokott magas minőségi kivitelezés megvalósulását.