Az aktuális keresletnek megfelelő, legmodernebb építési módot biztosítjuk, kitűnő minőségben, versenyképes áron. Generálkivitelezéseink esetében az építési engedélyezési tervek elkészítésétől kezdve, a kiviteli tervek elkészítésén át, az építkezés minden munkafázisán keresztül, egészen a kulcsrakész állapotig vállaljuk a kivitelezést, szoros együttműködésben a megrendelőkkel. Valamennyi munkánkat gondos felmérés és tervezés előzi meg, legyen szó akár családi- vagy ikerházak építéséről. Főbb céljaink: kis rezsi költség, a környezettudatosság és az energiahatékonyság. Az igényes kialakítás szem előtt tartása mellett, házaink korszerű, 21. századi kivitelezési technológiák és a magas minőségű anyagok használatával épülnek.


Cégünket úgy építettük fel, hogy rendelkezünk, saját tervező csapattal, statikussal földmérővel is így teljeskörű támogatást tudunk biztosítani azon ügyfeleink számára, akik csak telekkel rendelkeznek és pontos elképzeléssel álom otthonuk tekintetében. Ingatlanszakértőinknek köszönhetően ingatlan fejlesztéssel is foglalkozunk, így nem csak házakat építünk, hanem építési telkek tekintetében is segítségükre lehetünk. Generálkivitelezéseink során nem csak saját tervezőnk által tervezett ingatlanokat építünk, így amennyiben ügyfelünk rendelkezik saját tervekkel arra is örömmel készítünk árazott költségvetést. A generálkivitelezéseink mindegyike esetében, a közművesítésben és örömmel vállalunk szerepet.


Saját finanszírozású fejlesztéseink esetében, általunk tervezett házakat építünk, előre meghatározott helyszínen, illetve műszaki tartalommal, azonban ezen projektek esetében is teljesen ügyfeleink igényére szabjuk a belső terek elrendezését, burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, és más egyéb műszaki tartalmon felüli igényeiket.